Студенти ЧДТУ потрапили до переліку спортсменів-кандидатів для участі в Олімпійських Іграх в Токіо

Відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 29 грудня 2020 року № 2823 «Про затвердження складу спортсменів-кандидатів для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади 2020 року в м. Токіо (Японська Держава)» до складу спортсменів-кандидатів для участі в Олімпійських іграх у Токіо увійшли вісім черкащан.

Надзвичайно приємно, що серед цих спортсменів є колишні та нинішні студенти  Черкаського державного технологічного університету, це і студентка-дизайнерка факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну Єлизавета Сікало та випускник-менеджер 2018 року факультету економки та управління  Нікіта Руслов.

Єлизавета Сікало – майстер спорту України зі стрільби з лука,  неодноразова чемпіонка Всеукраїнських та міжнародних змагань зі стрільби з лука, увійшла до ряду найкращих спортсменів міста Черкаси та разом зі своїм тренером Наталією Калініченко була відзначена міським головою за високі спортивні досягнення упродовж 2019 року. 

Нікіта Руслов  – майстер спорту України  міжнародного класу з баскетболу, неодноразовий чемпіон Всеукраїнських та міжнародних змагань, срібний призер чемпіонату світу з баскетболу 3х3, срібний призер чемпіонату Європи з баскетболу, вихованець БК «Черкаських Мавп».

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу SARS-CoV-2 прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе та голова Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах (Thomas Bach) узгодили перенесення літніх Олімпійських ігор 2020 у Токіо на один рік, зберігаючи назву «Токіо 2020».  

Удачі вам та здобуття перемог!