Олімпійський день в ЧДТУ

На базі спорткомплексу університету пройшло спортивне свято в рамках «Всеукраїнського Олімпійського дня», який щороку проводиться з нагоди відзначення дня заснування Міжнародного олімпійського комітету.

Учасниками заходу стали здобувачі Черкаського державного технологічного університету та Східноєвропейського інституту ім.Р. Аблязова, Фахового коледжу СУРА.

На території спорткомплексу було організовано роботу спортивних локацій. Традиційно для цього заходу було проведено олімпійську руханку, далі легкоатлетичні забіги та волейбольні баталії серед студентів.

І у другій половині дня проведена товариська зустріч з футзалу зі студентами нашого університету та хлопцями  Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова та Фахового коледжу СУРА.

З метою підтримки студентів у їхньому прагненні до здорового способу життя та нових спортивних перемог, на свято завітали перший проректор ЧДТУ А.В.Гончаров та проректор з адміністративно-господарської роботи Д.В.Хижняк, які привітали учасників змагань.